به گزارش آبنما کار به نقل از خبر آنلاین به نقل از روابط عمومی بنیاد رودکی، آئین رونمایی از دو تندیس هنری با عنوان های «نقش و نغمه» و «صلح و دوستی» با حضور محمد اله یاری فومنی مدیرعامل بنیاد، امیرعباس ستایشگر معاون آفرینش های هنری، نصیر حیدریان رهبر ارکستر سمفونیک تهران و جمعی از مدیران و همینطور سازندگان آثار برگزار گردید. هدف از اجرای این پروژه، استفاده از ظرفیت هنرهای تجسمی برای ترویج فرهنگ صلح و تقویت مفاهیم انسانی در فضای آموزشی عنوان شده است.
این تندیس ها به طراحی مجید آقائی کیاسرائی و رویا حدادی ساخته شده اند و در ساخت آنها از متریال هایی چون یونولیت، فایبرگلاس و رنگ پلی استر استفاده شده است؛ ترکیبی که ضمن ایجاد استحکام، امکان اجرای فرم های خلاقانه و معاصر را فراهم نموده است.
«نقش و نغمه» تصویری از صورتکی است که در سنگ می دمد و نوای فلوت را جاری می کند؛ این مجسمه، تعلیق میان خاموشی و صدا را به نمایش می گذارد و نمادی از قدرت هنر در جان بخشی به جهان پیرامون است.
در مقابل «صلح و دوستی» با دو دست گشوده که درختی در بین آنها روییده، مفهومی روشن و جهانی را بازتاب می دهد؛ این که صلح، همچون نهالی ظریف، در بستر همدلی، مراقبت و مسئولیت پذیری رشد می کند. این اثر با زبانی ساده و قابل فهم، پیوندهای عمیق انسانی و اهمیت حمایت متقابل را یادآور می شود.
نصب این تندیس ها در فضای مرکز آموزش هنری بنیاد رودکی تلاشی است برای آن که هنر به عنوان عنصری الهام بخش، در زندگی روزمره هنرجویان و مخاطبان جریان یابد و مفاهیم انسانی را به گونه ای ماندگار در ذهن و نگاه آنان تثبیت کند.
۲۴۲۲۴۳
بطور خلاصه، این تندیس ها به طراحی مجید آقائی کیاسرائی و رویا حدادی تولید شده اند و در ساخت آنها از متریال هایی چون یونولیت، فایبرگلاس و رنگ پلی استر استفاده شده است؛ ترکیبی که ضمن ایجاد استحکام، امکان اجرای فرم های خلاقانه و معاصر را فراهم کرده است. نقش و نغمه تصویری از صورتکی است که در سنگ می دمد و نوای فلوت را جاری می کند؛ این مجسمه، تعلیق میان خاموشی و صدا را به نمایش می گذارد و نمادی از قدرت هنر در جان بخشی به جهان پیرامون است.
منبع: abnamakar.ir

