خانه هنرمندان ایران میزبان ۴ نمایشگاه تجسمی می شود

آبنما کار: نمایشگاه تصویرسازی کتاب کودک، نمایشگاه مجسمه و 2 نمایشگاه نقاشی در گالری های خانه هنرمندان ایران افتتاح می شوند.

به گزارش آبنما کار به نقل از روابط عمومی خانه هنرمندان ایران، نمایشگاه تصویرسازی کتاب کودک با عنوان «تصویرگران کوچک» عصر پنجشنبه ۱۱ آبان، ۲ نمایشگاه نقاشی با عنوان های «از رنگ به عشق و فریاد» و «معماری باران» و نمایشگاه مجسمه با عنوان «اسباب بازی» عصر جمعه ۱۲ آبان ساعت ۱۷ در گالری های مجموعه خانه هنرمندان ایران افتتاح می شوند و تا ۲۲ آبان میزبان علاقه مندان خواهند بود.
نمایشگاه تصویرسازی کتاب کودک با عنوان «تصویرگران کوچک» به کیوریتوری مهسا کشاورزی در گالری میر میران، عصر پنجشنبه افتتاح می گردد.
در توضیح نمایشگاه «تصویرگران کوچک» آمده است: «در طی پروسه آموزش هنر به کودکان، دریافتم با چنان دنیای بکر و خلاقانه ای روبه رو هستم که نظیری ندارد. زمانیکه شما کتاب داستانی را برای کودکتان خوانش می کنید تصورات ناب و جذابی را در ذهن او می پرورانید، آنچنان کلمات در باورشان پرواز می کند که گویی مجال واقعی شدن یافتند و دقیقا در این «لحظه» نقاشی معجزه می کند و پرنده خیالش را به سرزمین های دور از تصور ما بزرگسالان می رساند.
پروژه «تصویرسازی کتاب کودک» توسط کودکان فرصت باارزش ای است، برای دیده شدن هنرشان. اینکه کودک بداند نقاشی های وی فقط برای سرگرمی و دست ورزی نیست و سویه های جدی تری دارد، در بالا بردن اعتماد به نفس او نقش مؤثری خواهد داشت و زین پس برای خود آینده ای را در دنیای نقاشی متصور می شود. در این خصوص حمایت بزرگسالان بسیار کارساز است.»
همچنین نمایشگاه نقاشی اثر احمد رضوی با عنوان «از رنگ به عشق و فریاد» در گالری ممیز، نمایشگاه نقاشی های آبرنگ اثر مجتبی غلامعلی زاده با عنوان «معماری باران» در گالری زمستان و نمایشگاه مجسمه اثر بهادر احسانی با عنوان «اسباب بازی» در گالری پاییز، عصر جمعه افتتاح می شوند.
در قسمتی از توضیح نمایشگاه «از رنگ به عشق و فریاد» آمده است: «از شما دعوت می شود با راوی های داستان های هنری و احساسات انسانی همراه شوید. این قصه ها همانند فرشی تنیده شده از رنگ ها به عشق و غم، به احساسات و ایده ها پرداخته و با غم و خوشی ترکیب شده است. در اینجا آمیزشی از هنر مفهومی در قصه تنیده شود، که در آنها از سبک های متنوع همچون اکسپرسیونیسم، آبستره، مینیمالیسم و پاپ آرت بهره برده شده است. قصه هایی گاها متنوع و متضاد که مبین رابطه انسان با خویش است و به نمایش درآمده اند تا به مبحث هایی مانند رابطه انسان با خود، محیط زیست، اساطیر و افسانه ها و ماورای خویش بپردازد.»
در قسمتی از توضیح نمایشگاه «معماری باران» هم آمده است: «این مجموعه از آثار نقاشی آبرنگ، برگرفته از معماری قدیم استان گیلان است. معماری منحصر به فردی که در سه بخش روستایی، شهری (قاجار و ماقبل) و شهری معاصر با تشکیل طیف گسترده ای از فرم و فضای معماری، از یکسو با معماری فلات مرکزی ایران و از سویی با الگوهای معماری غربی (روسی) در ارتباط می باشد و در عین حال در معماری روستایی اش فرم و کالبدی خاص را عرضه می دهد که در نوع خود بی نظیر است.
پرداختن از دریچه هنرهای تجسمی به این آثار معماری که در راستای تألیف کتاب «معماری باران» شکل گرفت، چالش های خاص خویش را به همراه داشت.»
در توضیح نمایشگاه «اسباب بازی» آمده است: «این یک بازیست… و شما اسباب بازی آن! در حالی که قوانین را یاد می گیرید، باز هم در چهارچوب حرکت می کنید تا با شما بازی شود. نتیجه بازی یکی خواهد بود. اما شما می توانید در نقش اسباب بازی های مختلف حضور پیدا کنید… در ادامه نداشتن شهامت روبرو شدن با باخت، بازی را به تعویق می اندازد… در آخر اشتیاق شماست که نتیجه را تغییر می دهد، نه لزوماً عملتان! قوانین همیشه در حال تغییر هستند و با شواهد هم می توانید کشفشان کنید…»
خانه هنرمندان ایران روزهای شنبه تعطیل می باشد و علاقه مندان برای بازدید می توانند روزهای یکشنبه تا جمعه از ساعت ۱۴ تا ۲۰ به گالری های این مجموعه رجوع کنند.
 

منبع: