با هنرمندی بابک شهرکی؛ انتشار یک آلبوم برای دهه شصتی ها

به گزارش آبنما کار، آلبوم موسیقی زنگ خاطره مشتمل بر بازخوانی موسیقی های خاطره انگیز سریال های دهه شصت تلویزیون با هنرمندی بابک شهرکی و کوشش سهیل سلیم زاده در دسترس مخاطبان قرار گرفت.

به گزارش آبنما کار به نقل از مهر، «زنگ خاطره» عنوان یکی از تازه ترین مجموعه های انتشار یافته در فرایند فروش محصولات موسیقایی است که اخیرا با هنرمندی بابک شهرکی و کوشش سهیل سلیم زاده در اختیار مخاطبان قرار گرفته است.
بابک شهرکی نوازنده ویولن، ویولا، سینتی سایزر، میکس و مسترینگ، سهیل سلیم زاده نوازنده ویولنسل، پیانو و سینتی سایزر نوازندگان این آلبوم موسیقی بی کلام را می سازند.
موسیقی متن آثار خاطره سازی چون «سال های دور از خانه»، «خاله ریزه»، «از سرزمین شمالی»، «حنا دختری در مزرعه»، «آناستازیا»، «بابالنگ دراز»، «دختری به نام نل»، «داستان زندگی»، «بچه های مدرسه والت»، «جاده ابریشم» و «پوآرو» قطعاتی هستند که در این آلبوم پیش روی مخاطبان قرار گرفته است.
بابک شهرکی در رابطه با این آلبوم نوشته است: سر انجام آلبوم زنگ خاطره بعد از گذشت مدت زمانی نسبتاً طولانی به سر انجام رسید، آلبومی که ضبطش حدود شش سال به طول انجامید و تک تک لحظاتش برای من و دوست و شاگرد بسیار عزیزم سهیل سلیم زاده، سرشار از نوستالژی و لذت اجرای دوباره ملودی های زیبا به همراه زنده شدن خاطرات دل چسبی بود که از نظرمان می گذشت.
حال که حاصل تلاش دو نفره مان که شامل تمامی مراحل تنظیم، نوازندگی کلیه سازها، صدابرداری، میکس و مسترینگ می شود، آماده انتشار است. امیدوارم برای شما عزیزانی که شنونده این نغمات خاطره انگیز هستید هم لذت بخش باشد.

زهره نیلی نویسنده و پژوهشگر موسیقی هم در یادداشتی به بهانه انتشار این آلبوم نوشته است: زندگی رنگ می باخت، وضعیت، قرمز که می شد، تمام دلشورها و ترس های عالم که بر دلمان هوار می کشید. وقتی آژیر می کشیدند و «وضعیت قرمز» را اعلام می کردند … بعد نوبت به «وضعیت سفید» می رسید، برق می آمد و دنیا باردیگر رنگ می گرفت. بازهم تاکسی های نارنجی و اتوبوس های دوطبقه در خیابان شهر رفت و آمد می کردند و مردم، جلوی مغازه «نفتی» صف می کشیدند یا کوپن به دست به تعاونی محله شان می رفتند تا آذوقه مورد نیاز خویش را تهیه کنند.
وضعیت، سفید که می کشید بازهم با کاغذهای دفترچه مان، «نمکدون» می ساختیم و از دریچه دوربین های مکه ای، تصاویر حج را تماشا می کردیم؛ پای «تی وی گیم» و آتاری می نشستیم و مهارت خویش را در بازی را به رخ هم سن و سال هایمان می کشیدیم. با تلنبه لاستیک دوچرخه مان را باد می کردیم و با تنها دارایی خود در آن سال ها به کوچه، پس کوچه ها می زدیم.
هنوز هم یک صدا، یک تصویر، یک قطعه موسیقی، ما را به آن سال ها برمی گرداند و خاطرات تلخ و شیرین بسیاری را در ذهنمان زنده می کند. خاطره همان روزها که پدر و مادرها تلاش می کردند هرچه سریعتر کارهامان را به سر انجام برسانند و به خانه برگردند تا وقت حمله هوایی، در کنار خانواده خود باشند و سرگذشت «رضا تفنگچی» را دنبال کنند که چه تلخ بود برای روزگاری کودکی مان.
آن روزها، ما هم با پدر و مادر و بزرگ ترهایمان، پای تلویزیون می نشستیم و برای «اوشین» که روزگارش سخت تراز ما بود، غصه می خوردیم. «از سرزمین های شمالی» می گفتیم و دست های کوچک خویش را در دستان حنا می گذاشتیم تا احساس تنهایی نکند و کار در مزرعه برایش هموار شود.
انگار آن روزها مهربانی ها بیشتر و پررنگ تر از امروز بود. بابک شهرکی و سهیل سلیم زاده در آلبوم «زنگ خاطره» کوشیده اند تا آن هم دلی ها را زنده کنند. نوای دلنشین قطعاتی که برپایه تک نوازی ویولن تنظیم و نواخته شده اند ما را به یاد «سال های دور از خانه» می اندازد و خاطره آن سال ها را ذهنمان زنده می کند.
آلبوم «زنگ خاطره» با شماره مجوز ۱۴۰۰-۵۸۴۹ وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و شماره واسپاری ۳۷۴۸۳ کتابخانه ملی در دسترس علاقه مندان موسیقی بی کلام قرار گرفته است.

منبع: