به گزارش آبنما کار به نقل از خبر آنلاین به نقل از پژوهشکده هنر، انتشارات این پژوهشکده، کتاب «خوشنویسی چینی» نوشته چن-تینگ یُو را با ترجمه نسرین دستان، عضو هیئت علمی و مدیر گروه هنر شرق پژوهشکده هنر، منتشر نمود.
کتاب «خوشنویسی چینی» در ۱۶۵ صفحه همراه با تصاویری از آثار برجسته این هنر، توسط انتشارات پژوهشکده هنر انتشار یافته و در دسترس محققان، هنرمندان و دوست داران قرار دارد.
متقاضیان می توانند برای تهیه کتاب به پژوهشکده هنر به نشانی خیابان ولی عصر، بیشتر از خیابان امام خمینی، نبش کوچه شهید حسن سخنور، پلاک ۲۹ مراجعه نمایند یا با شماره ۶۶۹۵۶۱۹۰–۹۲ داخلی ۱۲۲ تماس بگیرند.
بطور خلاصه، متقاضیان می توانند برای تهیه کتاب به پژوهشکده هنر به آدرس خیابان ولی عصر، بیش از خیابان امام خمینی، نبش کوچه شهید حسن سخنور، پلاک ۲۹ مراجعه کنند یا با شماره ۶۶۹۵۶۱۹۰–۹۲ داخلی ۱۲۲ تماس بگیرند.
منبع: abnamakar.ir

