به گزارش آبنما كار دبیر نخستین جشنواره ملی موسیقایی عكاسان هنراول از به تعویق افتادن این رویداد هنری به جهت جلوگیری از شیوع بیماری كرونا و رعایت بهداشت عمومی اطلاع داد.
به گزارش آبنما كار به نقل از مهر، محمدرضا علیزاده دبیر نخستین جشنواره ملی موسیقایی «عكاسان هنراول» از به تعویق افتادن این رویداد هنری به جهت جلوگیری از شیوع بیماری كرونا و رعایت بهداشت عمومی اطلاع داد.
وی اظهار داشت: جشنواره موسیقایی «عكاسان هنر اول» را به علت بیماری كرونا و رعایت بهداشت عمومی به تعویق انداختیم و مهلت ارسال آثار به اولین جشنواره عكس «عكاسان هنر اول» هم با مبحث معرفی آثار برتر عكاسان خبری عرصه موسیقی تمدید گردید. بر این اساس طبق تصمیم شورای سیاست گذاری جشنواره، هنرمندانی كه از حوزه عكاسی در آثار موسیقی فعال بوده اند تا آخر اسفند ماه سال ۹۸ فرصت دارند آثار خویش را از راه آدرس festival.avatasvir.ir به دبیرخانه این جشنواره كه به همت پایگاه خبری آوا تصویر و اداره كل هنرهای تجسمی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار می گردد ارسال نمایند.
براساس توضیحات دبیرخانه جشنواره ملی موسیقایی «عكاسان هنر اول» در فراخوان انتشار یافته حضور عكاسان فعال در حوزه موسیقی جهت شركت در این جشنواره آزاد است و عدم محدودیت سال تولید اثر، مالك بودن ارسال كننده اثر و ارسال حداكثر ۱۰ فریم عكس، از شرایط شركت در این جشنواره اعلام شده است.
تا پیش از این متقاضیان، تا آخر بهمن ماه فرصت حضور در جشنواره را داشتند كه نظر به شیوع بیماری كرونا و ضرورت رعایت بهداشت عمومی و حجم قابل توجه اجرای آثار صحنه ای در ایام پایانی سال و بنا به درخواست متقاضیان حضور در جشنواره و كنسرتهای پیش رو در اسفند، مهلت ارسال آثار تا آخر اسفندماه سالجاری تمدید شده است.

