به گزارش آبنما كار نمایشگاه گروهی آثار نقاشی و تصویرسازی به مناسبت شب یلدا در گالری فردا برگزار می گردد.
به گزارش آبنما كار به نقل از روابط عمومی گالری «فردا»، در نمایشگاه «صدای پای زمستان» كه به مناسبت شب یلدا برگزار می گردد آثار تصویرسازی و نقاشی هنرمندان به روی دیوار خواهد رفت. در این نمایشگاه نزدیك به ۵۰ اثر به نمایش درخواهد آمد كه تلفیقی از رنگ ها و خطوط هندسی است.
در این نمایشگاه از هنرمندان خواسته شده است كه به پاسداشت این شب ایرانی آثاری در رابطه با حال و هوای این شب به تصویر بكشند.
مدیریت جمع آوری و كیوریتوری این نمایشگاه بر عهده سمیرا سلیمی است كه این هنرمند در استیتمنت نمایشگاه «صدای پای زمستان» آورده است: صدای گام هایش، آرام، پیوسته و نجوا كنان در گوش میپیچد… زمستان پشت در خانه ایستاده و این پا و آن پا می كند تا همان یك دقیقه هم تمام شود و به دنیای سیاهی ها قدم بگذارد؛ تا سرد كند آتش كینه و خشم را و رخت سپید بپوشاند بر تن آرزوهایمان. اما… یلدا! امان از این تب و تاب تمام نشدنی اش، شب را به بلندای نامش روشن می كند و حریر مهتاب را نادیده می گیرد تا كمی دیرتر آغاز شود صدای پای زمستان.
هدف هنرمندان این نمایشگاه گوش فرا دادن به صدای این گام هاست، آنها بر آنند كه از مرز خیال فراتر بروند و تركیبی بیافرینند كه نشان از رنگ و بوی آتشینِ یلداست؛ همانا نهایت تلاش ما افتتاح جشنی تصویرگرانه به یُمن آغاز زمستان است.
این نمایشگاه از ۳۰ آذرماه تا ۶ دیماه در گالری فردا برپا می گردد و علاقه مندان برای دیدن آن می توانند از ساعت ۱۶ تا ۲۰ به گالری فردا واقع در خیابان كریمخان زند، زیر پل كریم خان، خیابان حسینی، كوچه اعرابی ۶، پلاك ۲ رجوع كنند. گالری روزهای پنجشنبه از ساعت ۱۶ تا ۱۸ میزبان بازدیدكنندگان است.

