آبنما كار: فراخوان ششمین جشنواره عكس خیام كه در ۶ بخش انتشار یافته بود تا دوم آذر تمدید گردید.
به گزارش آبنما كار به نقل از روابط عمومی دفتر فیاپ در ایران، ششمین دوره جشنواره بین المللی «عكس خیام» در ۶ بخش با مبحث آزاد تك رنگ، مبحث آزاد رنگی، مبحث شهر، مبحث خلاقه، مبحث گردشگری و مبحث تلفن برگزار می گردد.
آخرین مهلت ثبت نام و دریافت عكس ها قبل از این ۲۷ آبان اعلام شده بود كه این زمان با درخواست متقاضیان تا آخر روز دوم آذر ۱۳۹۷ تمدید گردید. برای كسب اطلاعات بیشتر و مطالعه متن كامل فراخوان این دوره می توان به آدرس پایگاه اینترنتی جشنواره به نشانی www.Khayyam.Photo مراجعه نمود.
در این دوره جشنواره در مجموع ۱۶۰۰ دلار جایزه نقدی به همراه نشان جشنواره به برگزیدگان اهدا خواهد شد. به منظور نكوداشت فعالیت های خیام در زمینه نجوم، مدال طلای خیام به بهترین عكس با مبحث نجوم هم اهدا خواهد شد. برنده از بین تصاویر تمامی بخش ها انتخاب خواهد شد.
جشنواره بین المللی «عكس خیام» تنها جشنواره داخلی زیر نظر فدراسیون بین المللی هنر عكاسی (فیاپ) و انجمن عكاسی آمریكا (PSA)است و تصاویر راه یافته به آن ضمن ثبت در آرشیو FIAP و PSA بنام عكاس، برای دریافت القاب FIAP و PSA هم محاسبه می گردد.
این جشنواره تنها جشنواره داخلی به حساب می آید كه تعداد شركت كنندگان خارجی آن در دوره های پیشین از شركت كنندگان داخلی بیشتر بود. همینطور آثار برتر دوره های گذشته در ۳۲ شهر و ۵ قاره همچون در چین، پرپنیان فرانسه، لوگزامبورگ، یونان، ایتالیا، اسپانیا، آرژانتین، آفریقای جنوبی، تركیه، عمان و چندین كشور دیگر به نمایش گذاشته شد.
در پنجمین دوره جشنواره «عكس خیام» بیشتر از ۱۸ هزار قطعه عكس از هنرمندان ۶۸ كشور به دبیرخانه این جشنواره رسیده بود.
ششمین جشنواره بین المللی «عكس خیام» اسفند ۱۳۹۷ با دبیری علی سامعی (نماینده فیاپ در ایران) و با هدف ارتقای سطح عكاسی و گفتگوی بصری میان عكاسان ایران و جهان و به منظور بزرگداشت حكیم عمر خیام، توسط نمایندگی فیاپ در ایران یعنی كلوپ عكس فوكوس – وابسته به موسسه فرهنگی هنری «خانه هنر خیام» برگزار می گردد.

