به گزارش آبنما کار، قم معاون علمی و فرهنگی ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور، از برگزاری گردهمایی معاونان علمی و فرهنگی ستادهای استانهای سراسر کشور با پیام آیت الله حسین نوری همدانی طی روزهای هشتم تا دهم اردیبهشت جاری در قم اطلاع داد.
حمید مردانیان معاون علمی و فرهنگی ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور در گفت و گویی خبری اظهار نمود: هدف از این گردهمایی، توانمندسازی معاونان در جهت گسترش فرهنگ فریضتین در جامعه است.
ایشان در ادامه اضافه کرد: این گردهمایی فرصتی پرارزش برای تبادل تجربه ها، ارتقاء دانش و مهارت ها، و هم اندیشی در مورد راه کارهای نوین در این حوزه می باشد.
مردانیان برنامه های این رویداد سه روزه شامل کارگاه ها و نشست های تخصصی با محوریت مبحث هایی مانند ارتباط موثر، کاربردهای هوش مصنوعی در تولید محصول های علمی و فرهنگی، جهاد تبیین با رویکرد تاثیر اجتماعی، نگاهی نو به کار تشکیلاتی و مهارت های مواجهه با چالش های اجتماعی ذکر کرد و اضافه کرد: استادان برجسته و صاحب نظران در این کارگاه ها به عرضه مباحث خواهند پرداخت.
وی با تکیه بر اهمیت تعامل سازنده با معاونان استانی، خاطرنشان کرد: این گردهمایی فرصتی برای تقویت ارتباطات و دریافت دیدگاه های پرارزش همکاران در سرتاسر کشور است تا بتوانیم با هم افزایی، گامهای مؤثرتری در جهت تحقق اهداف عالیه این فریضه الهی برداریم.
به گزارش آبنما کار به نقل از ایسنا و به نقل از روابط عمومی ستاد امر به معروف و نهی از منکر قم، وی بیان نمود: گردهمایی مذکور با سخنرانی آیت الله کاظم صدیقی، رئیس ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور به کار خود پایان خواهد داد.
منبع: abnamakar.ir